Stage - Werken bij Lineage Logistics
Werken bij Lineage Logistics

Stage lopen bij Lineage Logistics

Ben jij jong, enthousiast en heb jij interesse in onze dynamische internationale organisatie? Dan ben jij van harte welkom bij Lineage Logistics.

Lineage Logistics biedt regelmatig stageplaatsen aan op verschillende locaties in Nederland en daarmee op diverse plekken binnen de organisatie en voor verschillende niveaus. Jij krijgt de kans je verder te ontwikkelen en door te groeien. Als stagiaire krijg je inzicht in de organisatie, werk je aan je vaardigheden, doe je ervaring op en kom je in contact met nieuwe mensen en verschillende afdelingen.

Onze vestigingen zitten verspreid door heel Nederland en dus is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Wij bieden stageplaatsen op alle niveaus, dus zowel voor MBO-studenten: BBL en BOL als WO- en HBO-studenten.

Interesse

Kijk voor MBO stageplaatsen op https://stagemarkt.nl/ en vul als zoekterm "Lineage" in. Neem voor HBO/WO stageplaatsen contact op via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.